Whisky & Bourbon #40 är nu ute

Vin Vår 40:e nummer av tidskriften är idag ett faktum och nollningen firar vi med ett härligt nummer som är fullpackat av intressant och djuplodande läsning som lär hålla dig i favoritfåtöljen några timmar. Sláinte!

Bland de många artiklarna så tar vi exempelvis en närmre titt på irländsk whisky och vilken riktning den är på väg att ta. Vi provar 16 rariteter från oberoende buteljerare, får oss ett whiskysnack med Efva Attling och så har vi besökt Frankrikes äldsta destilleri, Warenghem. Mer Frankrike blir det med Eddu, whisky på bovete från Bretagne, och så träffar vi Jean Donnay på franska Glann Ar Mor. Mer Frankrike i form av whiskybar i Paris blir det också.

Och så blir det bira. Från Höga Kusten och en engelsman som visar vart skåpet ska stå. Dykes Brewery kan onekligen sina grejer. Dessutom listar vi våra 22 favoriter vad gäller lageröl tillgänglig här hemma.

Dessutom tar vi en tur med Birka och träffar Tom och Sebastian i baren på båten innan vi sticker till Grythyttan och provar deras viner på skogens frukt.

Mycket nöje med nya Whisky & Bourbon!

Du som prenumererar på W&B får snart ditt nummer i brevlådan. Vill du köpa den digitalt så finner du länken HÄR. 69 kronor kostar #40.

Önskar du prenumerera på Whisky & Bourbon fysiskt så kostar prenumerationen 100 kr för ett år. Här kan du teckna prenumerationen >>


Josefine ”Ölgäris” Törnqvist är Årets Ölutvecklare 2018

Whisky och Bourbon Josefine ”Ölgäris” Törnqvist har tilldelats priset ”Årets Ölutvecklare 2018” för…
23 Oct, 2018

Ölen och maten: Löksoppa med prästosttoast till Krusovice Imperial

Mat och Restaurang Löksoppa med toast är en fransk klassiker. Vi förnyar den…
22 Oct, 2018

Succé för Dilmah School of Tea i Stockholm – Sveriges största te-event någonsin

Övrigt Dilmahs världsberömda School of Tea gick av stapeln på Fotografiska…
19 Oct, 2018

Små partier ÖL 19 oktober 2018 – 13 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium En lansering med kul mix av nyheter. Bland favoriterna finns…
19 Oct, 2018
Artikelarkivet