Whisky & Bourbon #40 är nu ute

Vin Vår 40:e nummer av tidskriften är idag ett faktum och nollningen firar vi med ett härligt nummer som är fullpackat av intressant och djuplodande läsning som lär hålla dig i favoritfåtöljen några timmar. Sláinte!

Bland de många artiklarna så tar vi exempelvis en närmre titt på irländsk whisky och vilken riktning den är på väg att ta. Vi provar 16 rariteter från oberoende buteljerare, får oss ett whiskysnack med Efva Attling och så har vi besökt Frankrikes äldsta destilleri, Warenghem. Mer Frankrike blir det med Eddu, whisky på bovete från Bretagne, och så träffar vi Jean Donnay på franska Glann Ar Mor. Mer Frankrike i form av whiskybar i Paris blir det också.

Och så blir det bira. Från Höga Kusten och en engelsman som visar vart skåpet ska stå. Dykes Brewery kan onekligen sina grejer. Dessutom listar vi våra 22 favoriter vad gäller lageröl tillgänglig här hemma.

Dessutom tar vi en tur med Birka och träffar Tom och Sebastian i baren på båten innan vi sticker till Grythyttan och provar deras viner på skogens frukt.

Mycket nöje med nya Whisky & Bourbon!

Du som prenumererar på W&B får snart ditt nummer i brevlådan. Vill du köpa den digitalt så finner du länken HÄR. 69 kronor kostar #40.

Önskar du prenumerera på Whisky & Bourbon fysiskt så kostar prenumerationen 100 kr för ett år. Här kan du teckna prenumerationen >>


Guide Michelin Nordic 2019: Danmark går om Sverige med sina totalt 33 stjärnor

Mat och Restaurang Michelin Guide Nordic Countries 2019 delades ut i den danska…
19 Feb, 2019

Tre nya 2-stjärniga och fyra 1-stjärniga i MICHELIN Guiden Nordic Countries 2019

Mat och Restaurang Årets nordiska Michelin-guide publicerades igår efter att Stjärnorna offentliggjorts vid…
19 Feb, 2019

Livets Goda Premium - För dig som uppskattar att vara uppdaterad

Vin Älskar du vin och drycker av alla dess slag, och…
16 Jan, 2019

Små partier öl 15 februari 2019 – 12 drycker provade

Whisky och Bourbon Premium Bland nyheterna kommer favoriten från ett svenskt bryggeri, alkoholstark öl…
14 Feb, 2019

Pol Rogers 2012 Blanc de Blancs imponerar stort

Vin Initialt, precis efter skörden så haglade lovorden tätt om 2012.…
14 Feb, 2019

Maten vi slänger mest – produkt för produkt

Mat och Restaurang Willys ska halvera sitt matsvinn till år 2025. En viktig…
14 Feb, 2019
Artikelarkivet