Whisky & Bourbon #40 är nu ute

Vin Vår 40:e nummer av tidskriften är idag ett faktum och nollningen firar vi med ett härligt nummer som är fullpackat av intressant och djuplodande läsning som lär hålla dig i favoritfåtöljen några timmar. Sláinte!

Bland de många artiklarna så tar vi exempelvis en närmre titt på irländsk whisky och vilken riktning den är på väg att ta. Vi provar 16 rariteter från oberoende buteljerare, får oss ett whiskysnack med Efva Attling och så har vi besökt Frankrikes äldsta destilleri, Warenghem. Mer Frankrike blir det med Eddu, whisky på bovete från Bretagne, och så träffar vi Jean Donnay på franska Glann Ar Mor. Mer Frankrike i form av whiskybar i Paris blir det också.

Och så blir det bira. Från Höga Kusten och en engelsman som visar vart skåpet ska stå. Dykes Brewery kan onekligen sina grejer. Dessutom listar vi våra 22 favoriter vad gäller lageröl tillgänglig här hemma.

Dessutom tar vi en tur med Birka och träffar Tom och Sebastian i baren på båten innan vi sticker till Grythyttan och provar deras viner på skogens frukt.

Mycket nöje med nya Whisky & Bourbon!

Du som prenumererar på W&B får snart ditt nummer i brevlådan. Vill du köpa den digitalt så finner du länken HÄR. 69 kronor kostar #40.

Önskar du prenumerera på Whisky & Bourbon fysiskt så kostar prenumerationen 100 kr för ett år. Här kan du teckna prenumerationen >>


Teckna prenumeration på Livets Goda, eller varför inte ge bort lite god läsning i julklapp?

Vin Varför inte unna dig själv en prenumeration på Livets Goda,…
10 Dec, 2018

Ruinart blir Grand Hôtels nya huschampagne

Vin Champagnehuset Ruinart har inlett ett långsiktigt samarbete med anrika Grand…
13 Dec, 2018

Casteloro – en vardagspärla som gillas

Vin Champagne har sina tillfällen och likaså övriga mousserande av bättre…
13 Dec, 2018

Allt om auktionen 10 - 12 december

Vin Tidens tand ger fler dimensioner. Det ser man tydligt i…
10 Dec, 2018

Brännland Cider och Petter Alexis Askergren i samarbete

Vin Petter Alexis Askergren och Brännland Ciders Anderas Sundgren Graniti fann…
10 Dec, 2018
Artikelarkivet