Hem Vinvärlden Whisky & Bourbon #40 är nu ute

Whisky & Bourbon #40 är nu ute

av Livets Goda

Bland de många artiklarna så tar vi exempelvis en närmre titt på irländsk whisky och vilken riktning den är på väg att ta. Vi provar 16 rariteter från oberoende buteljerare, får oss ett whiskysnack med Efva Attling och så har vi besökt Frankrikes äldsta destilleri, Warenghem. Mer Frankrike blir det med Eddu, whisky på bovete från Bretagne, och så träffar vi Jean Donnay på franska Glann Ar Mor. Mer Frankrike i form av whiskybar i Paris blir det också.

Och så blir det bira. Från Höga Kusten och en engelsman som visar vart skåpet ska stå. Dykes Brewery kan onekligen sina grejer. Dessutom listar vi våra 22 favoriter vad gäller lageröl tillgänglig här hemma.

Dessutom tar vi en tur med Birka och träffar Tom och Sebastian i baren på båten innan vi sticker till Grythyttan och provar deras viner på skogens frukt.

Mycket nöje med nya Whisky & Bourbon!

Du som prenumererar på W&B får snart ditt nummer i brevlådan. Vill du köpa den digitalt så finner du länken HÄR. 69 kronor kostar #40.

Önskar du prenumerera på Whisky & Bourbon fysiskt så kostar prenumerationen 100 kr för ett år. Här kan du teckna prenumerationen >>

RELATERAD LÄSNING