” Whisky Dinner Meny * Välkomstskål i Champagne! * Workshop: Tre canapéer matchas till fyra The Glenlivet * Vichyssoise med varmrökt lax * Kyckling från Bjäre med jordärtskocka och tryffel * Chokladtryffel & kaffe med whisky-avec Vi testar totalt 6 whiskies från Nadurra till 21-åringen och som höjdpunkt en exklusiv ’single cask’ presenterad med inlevelse av Henrik Aflodal. Plus väl utvalda viner till maten. DINNER HOSTS Henrik Aflodal, chefredaktör Whiskyspot.com Andreas Larsson, Wine Director på PM & Vänner Anders Enquist, chefredaktör Whisky & Bourbon TID & PLATS 13 dec kl. 19 Stockholm Pontus! på Norrlandsgatan 33 Kostar 1150 SEK* inkl. all whisky, mat & viner *Specialpris för Whisky&Bourbon-prenumeranter, Whiskyspot-medlemmar och Aflodal’s Friends. Anmälan info@whiskyobourbon.se Begränsat antal platser. Inbjudan >> Ladda hem inbjudan som PDF här.”
800