Whiskykväll för tjejer

Livets Goda 21 Sep, 2010
Whisky och Bourbon 9 oktober genomför SMAD för tredje gången en provning för enbart damer/tjejer. Första gången var det 70 deltagare, andra gången ca 80 och målsättningen den här gången är att det skall vara ännu fler
Nu är det dax för höstens tjejprovning som utlovades i våras. Denna gång har SMAD valt att genomföra en helblind provning. Detta innebär att de sorter som kommer att provas får man inte reda på förrän efter provningen. Denna provning kommer att bli mycket intressant så missa inte den. Provningsledare blir som tidigare Anders Norström som är ordförande i föreningen. Provningen är begränsad till 105 deltagare. Provande som uteblir och inte avbokar får inte tillbaka avgiften. Vid frågor och funderingar kontakta anders@smad.se (Du behöver inte vara medlem för att delta på denna provning) Ta chansen att upptäcka vilka/vilken whiskyn du tycker bäst om och ta chansen att få njuta av dessa fantastiska aromer och smaker. Passa på och ta med dina kompisar till en trevlig kväll. Tid o plats: Lördagen den 9 oktober på Scandic Borlänge kl 16.00. Provningen beräknas att pågå i c:a två timmar och därefter kommer ni att kunna avnjuta en medelhavsinspererad buffé Pris för provning: 100 kronor Pris för provning och mat: 250 kronor Anmälan görs via betalning till föreningen senast 2010-10-01. Postgiro nr 70464 – 3/SMAD. Ange för vilken/vilka betalningen gäller. Kolla gärna deras hemsida www.smad.se, för mer information.

Lakritspucken - efterlängtad klassiker gör comeback!

Övrigt Nu släpps en god nyheten på länge, den efterlängtade Lakritspucken…
16 Sep, 2019

Nutritionisten Miriam Höglund om de fleromättade fetterna

Övrigt Miriam Höglund är Nutritionist, gruppträningsinstruktör och har en bakgrund i…
16 Sep, 2019

Svenska Norr Company har donerat 1 miljon vätskeersättningar

Övrigt 2018 lanserades drycken Norr av Norr Company med ambitionen att…
16 Sep, 2019

Moestue Grape Selections startar upp ett samarbete med vinproducenten Château Vignelaure i Sverige

Vin I Systembolagets fasta sortimentet så ligger Château Vignelaure Rouge 2011…
16 Sep, 2019

Scan lanserar sin bästa köttbulle någonsin

Mat och Restaurang Lagom till att vardag och rutiner dragit igång igen lanserar…
16 Sep, 2019

Saltå Kvarn lanserar nya ekologiska mellanmålsprodukter

Mat och Restaurang Saltå Kvarn vill förenkla för konsumenter att få i sig…
16 Sep, 2019

Renoveringarna som höjer värdet på bostaden

Övrigt Fyra av fem svenskar är villiga att betala extra för…
16 Sep, 2019

VegMe gör julbordsfavorit i vegansk tappning

Mat och Restaurang Allt fler svenskar efterfrågar ett grönare alternativ till sina klassiska…
16 Sep, 2019

Kronfågel: därför är kyckling framtidens mat

Mat och Restaurang Varannan svensk lider av klimatångest och sju av tio vill…
16 Sep, 2019

Gyllene veganbollar och gamla grödor bland höstens salladsnyheter

Mat och Restaurang Karljohansvamp, svenska äpplen, kål, majs och hirs! För den svenska…
16 Sep, 2019

Valio lanserar marknadens första laktosfria yoghurt utan tillsatt socker

Mat och Restaurang Nu blir Valio först med att erbjuda laktosfri yoghurt helt…
16 Sep, 2019

Upptäck Marabou Darkmilk – en helt ny chokladupplevelse

Övrigt Att Marabou kontinuerligt presenterar nya smakkombinationer är vida känt. I…
16 Sep, 2019

Amfora Vinbaren 111 - Vinbaren för amforaviner

Mat och Restaurang Vägg i vägg med persiska Shahrzad öppnade nyligen Amfora Vinbaren…
13 Sep, 2019

Wild Turkey Rare Breed - bourbon med fatstyrka

Whisky och Bourbon Wild Turkey Rare Breed är en bourbonwhiskey på naturlig fatstyrka.…
13 Sep, 2019

Vinkylen – var ska den stå?

Vin Att låta ett vin lagras gör som bekant att det…
13 Sep, 2019

Pågens Grötbröd

Mat och Restaurang Pågens nyckelhålsmärkta grötbröd med ”tugg” är en modern tolkning av…
13 Sep, 2019

Skånemejerier lanserar ”Allerum Gold”

Mat och Restaurang Skånemejerier utökar nu sitt sortiment av långlagrade ostar med ”Allerum…
13 Sep, 2019

”Crème de”: Bredbar fransk ost med smaker av Brie, Tryffel och Chèvre

Mat och Restaurang Président lanserar nu ”Crème de”, ett helt nytt sortiment av…
13 Sep, 2019

En god nyhet för tarmhälsan

Övrigt Vi nutidsmänniskor får i oss för lite fibrer. Kiviks Musteri…
13 Sep, 2019

Världspremiär från djävulens källare

Vin Diablo Black produceras av chilenska Concha y Toro och är…
13 Sep, 2019
Artikelarkivet