Winesave bevarar ditt vin i veckor efter att flaskan har öppnats utan att du riskerar oxidering. Metoden bygger på att du tillsätter den smak- och doftlösa gasen argon, som är tyngre än luft, över vinets yta i flaskan. Därmed skyddas vinets egna dofter och smaker när flaskan öppnats. – För vindrickaren innebär detta att du kan njuta av lyxen med vin på glas hemma. Det betyder också att du aldrig mer kommer behöva hälla ut vin för att det har oxiderat och förstörts. Du kommer heller aldrig mer känna dig tvingad att dricka upp hela flaskan bara för att den har öppnats, säger Maximilian Backman på Winesave Sweden. Det räcker att spruta in ytterst lite av gasen och en flaska kan räcka upp till 150 förslutningar. – Winesave är också perfekt för dem som serverar vin på glas i resturanger, barer och caféer, fortsätter Backman som garanterar att Winesave ser till att varje serverat glas håller samma höga kvalitet som när flaskan precis har öppnats. – Dessutom eliminerar det resturangens svinn och möjliggör ett mycket större utbud av vin eller champagne på glas, avslutar han. Vill du köpa Winesave. Hör av dig till Maximilian@winesave.se
Winesave räddar ditt finvin
762