Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang WW ViktVäktarna släpper hälsosam grillkokbok

WW ViktVäktarna släpper hälsosam grillkokbok

av Livets Goda

Med nya kokboken Grillat vill WW ViktVäktarna visa att grillat är perfekt för den som vill äta hälsosam och bra mat – och att i princip allt går att grilla. Att grilla handlar inte bara om att äta gott, utan många upplever det också som väldigt socialt. Vi samlas kring matlagningen, umgås och mår allmänt bra.

WW Viktväktarnas nya kokbok Grillat visar att det är lätt att grilla – i dubbel bemärkelse. Boken är indelad i fem kapitel; vego, fisk & skaldjur, fågel och kött samt ett härligt kapitel med nytänk när det gäller grillade efterrätter.

-En grillmiddag behöver inte bestå av flottiga köttbitar och kaloririka såser för att smaka gott; det finns en mängd fantastiska grillalternativ för den som vill skapa bra vanor och äta hälsosamt i sommar, säger Karin Nileskog, kostexpert på WW ViktVäktarna.

Grillningens popularitet håller i sig och bland de hetaste grilltrenderna 2020 hittar man fortsatt mer vegetariska alternativ som grönsaker och svampar. De som, den gröna trenden till trots, väljer att grilla kött väljer gärna en exklusiv köttbit, gärna med svenskt ursprung. Pizzor och efterrätter är andra godsaker vi gärna grillar i år. Oavsett vad man helst slänger på grillen så finns det något för alla i Grillat – så ut och tänd grillen!

Grillat kostar SEK 99 kr och finns att köpa i WW ViktVäktarnas webbshop på ViktVäktarna.se

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING