Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Zeinas lanserar egna produkter med smaker från Mellanöstern

Zeinas lanserar egna produkter med smaker från Mellanöstern

av Livets Goda

Varumärket Zeinas har fokus på mat med smaker från Mellanösterns olika kök, smaker som ligger grundaren Zeina Mourtada varmt om hjärtat. Bakom varumärket Zeinas finns tillsammans med Zeina Mourtada företagsgruppen Evanoff GroupMovement har sedan oktober samarbetat med Evanoff Group och deras starka varumärken Paolos, Paolo Robertos italienska livsmedelsvarumärke, och premiumkorvtillverkaren Taylors & Jones.

Zeinas

Zeina Mourtada, även känd under namnet ”Zeinas Kitchen” har tagit Sverige med storm och är idag en av landets främsta matprofiler med hundratusentals följare i sociala medier, flera bästsäljande kokböcker i bagaget och en flitig medverkan i olika matprogram på TV. Med sina produkter hoppas Zeina att fler i Sverige ska få upp ögonen för maten och de spännande smaker som hon älskar.

Zeina säger ”Detta känns overkligt! Jag har arbetat med det här projektet i drygt ett års tid och nu är det äntligen dags för lansering. Jag är så otroligt stolt över produkterna och längtar efter att få dela Mellanösterns smaker med hela svenska folket.”

Movement har sedan januari representerat med stolthet dessa varumärken i butiker runt om i Sverige och ser fram emot ett utökat samarbete.

Jennifer Friman, VD på Movement säger ”Det skall bli otroligt roligt att få äran att även representera Zeinas produkter i butik. Dessa produkter, med högsta kvalitet och spännande smaker från Mellanöstern, ligger helt rätt i tiden. Vem är inte sugen på hummus eller mezefavoriter framtagna tillsammans med karismatiska Zeina, som verkligen vet hur dessa produkter skall smaka – på riktigt!”

Sortimentet är helt veganskt och består av populära mezefavoriter som Falafel, Hummus Original, Hummus Soltorkad tomat, Hummus Chili, Muhammara och Hummus Mix. Produkterna lanseras vecka 16 i kyldiskarna hos ICA och Coop.

RELATERAD LÄSNING