<<

Harvest Cocktail

av

Så mixar du en Harvest Cocktail

Ingredienser
4,5 cl Boulard Calvados Grand Solage
4,5 cl Vermouth amaro
2 droppar Angostura Bitter
Garnering: Maraschino körsbär

Fyll en shaker med is och häll i alla ingredienser och rör om ordentligt med en barsked. Sila över i ett passande cocktailglas och garnera med ett körsbär.

Boulard Calvados Grand Solage, 40%
Nr 58, 700 ml, 359 kr, 91 p
Grand Solage bygger på en blend av tre till fem år gammal calvados. När blenden fått sin slutliga utformning ges ytterligare en tid i ekfat. Med en syrlig arom och en fyllig och viskös karaktär bereder GS sin plats i gom. Fruktens hjärta är smakfullt närvarande med apelsin och aprikos i stöttan och en försiktig vanilj och en lika försiktigt bränd karamelliserad hinna. En viss citruszest skärper och en finstämd men tydlig kryddighet från faten ger ett elegant sting och som den vinösa produkt det är finns här behagliga tanniner. Det är helt enkelt njutbart.