Restaurang ART vinner ”Svenska Folkets Restaurang 2019”

Livets Goda 13 Sep, 2019
Vin Bland tusentals röster stod Restaurang ART till slut som vinnare i Livets Godas utmärkelse Svenska Folkets Restaurang 2019. En utmärkelse som bygger på röster från tidningens läsare och följare i sociala medier. Livets Goda fångade Restaurang Arts ägare och krögare Roy Bråthen med nyheten. "Så himla glad och tacksam, som vi har kämpat för att få ihop service och prisvärd kvalité med en busig hemkänslamiljö. Nu kom tårarna!"

Det var en jämn röstning och en spännande slutstrid med röster från norr till söder. 3066 röster räknades och där stod ART som vinnare med 18,36% av rösterna. På frågan vad det är som gör att ART är så pass omtyckt svarar Roy:

- Jag tror att gästen känner att man kommer in till sitt större vardagsrum och att då bli servad av oss på ART med glada stora hjärtan blir något utöver det vanliga. Nu kommer jag att ge alla mina kollegor en bamsekram och SJÄLVKLART fira med något gott bubbel.

 

Hur ser hösten och vintern ut för er, några förändringar som era nya och befintliga gäster har att vänta sig?

- Vi jobbar ständigt med att förnya menyerna där råvaran ska passa trender och säsong. Restaurangen har en levande atmosfär där vi alltid förnyar något. Service är också något vi alltid utvecklar men jag vill tro att så länge man jobbar med sitt hjärta så blir det bra.

Livets Godas chefredaktör, Anders Enquist riktar också ett särskilt stort grattis till ART. ”De har en bred publik och står samtidigt för kvalitet och är en modern säsongsbetonad restaurang. Vi kommer givetvis att besöka ART under hösten och tilldela ett särskilt diplom och fira med dom.”

Boka bord på Svenska Folkets Restaurang 2019
Restaurang ART ligger på Döbelnsgatan 45 i Stockholm och har öppet tisdag – lördag från kl 17. För att boka bord på denna unika restaurang så går du till www.restaurangart.se

 

Övriga restauranger på ”Topp10 Svenska Folkets Restaurang 2019” finner vi:

Gustus Gastrobar, Kungälv

Daniel Berlin Krog, Skåne Tranås

Ladugård 206, Vadstena

KOL & Cocktails, Helsingborg

Usine 36-38, Stockholm

Hotel Borgholm, Öland

L’Avventura, Stockholm

Lilla Ego, Stockholm

Naviero, Karlstad

Sveriges Bästa Restauranger 2019

Livets Godas Sveriges Bästa Restauranger 2019 kan nu köpas digitalt!

Nu är den här, tidskriften Sveriges Bästa Restauranger 2019! Livets Goda bjuder på purfärska nerslag i den fantastiska svenska restaurangvärlden och nytt för i år är bedömningssystemet vilket innebär att de främsta restaurangerna tilldelas Livets Goda-stjärnor istället för placering. Tre LG-stjärnor innebär med andra ord en topplacering och därefter följer två respektive en LG-stjärna.

Den drygt 250-sidiga guiden inspirerar läsaren med vackert fotografi, recensioner skrivna med hjärta och vår ambition är att detta gedigna arbete ska uppmuntra dig till att besöka restaurangerna för gastronomiska och dryckesmässiga upplevelser utöver det vanliga!

Utgåvan finner ni här >>


Bushmills Single Malt 21 YO - en vinnare

Whisky och Bourbon Premium Det geologiska fenomenet Giant’s Causeway, listat av Unesco som ett…
17 Oct, 2019

Ny Small Batch – Kramfors Edition

Whisky och Bourbon Nu gäller det att planera in en vinterresa till Systembolaget…
17 Oct, 2019

Onsdagsinspiration: Ossobuco alla milanese

Mat och Restaurang Premium Långkokens säsong är här och varför inte inleda hösten med…
10 Oct, 2019

Livets Goda uppdaterar om Snus VM – blir det en folksport?

Whisky och Bourbon Snus VM är i full gång och juryn har setts…
15 Oct, 2019

Belleruche - en Côtes-du-Rhône som levererar år ut och in!

Vin Södra Rhônedalen är inne i ett sanslöst flow med nu…
15 Oct, 2019
Artikelarkivet