Nu går vi in på vårt tionde år och 2022 blir vårt sista år här på Djurgården och nu satsar vi för att detta ska bli vårt allra bästa år någonsin, berättar Magnus Ek och Agneta Green i ett pressmeddelande.

Först 17 år på ön Oaxen och nu med snart tio år på Djurgården, har Magnus Ek och Agneta Green drivit restaurangen under mer än ett kvarts sekel. På Djurgården finns idag såväl tvåstjärniga Oaxen Krog som den nordiska bistron Oaxen Slip samt
hotellbåten Prince van Orangiën.
– Vi är oerhört stolta över vår 27 år långa resa med Oaxen. Vi har ännu inga planer för vad vi ska göra sedan, utan nu är det fullt fokus på att göra vårt sista år till det bästa någonsin tillsammans med alla våra medarbetare och för våra gäster, säger Agneta Green.
– Oaxen är och har varit en härlig och rolig resa för oss. Vi har fått utveckla en äkta nordisk matlagning – både i Oaxen Krog och i vår bistro Slip – legat i bräschen med hållbarhet och råvaror odlade på vår egen farm. Viktigast är förstås alla underbara gäster och fantastiska medarbetare under alla dessa år, säger Magnus Ek.
