Oslo Håndverksdestilleri

Livets Goda 18 Dec, 2018
Whisky och Bourbon Premium Hantverksdrycker är sedan ett antal år tillbaka på stark frammarsch världen över och inte minst inom ölbryggeribranschen har utvecklingen varit explosionsartad. Även de starkare dryckerna har fått se sin beskärda del av personliga och mer karaktärsfyllda produkter men om sanningen ska fram så har vi på Livets Goda också provat en hel del småskaligt som inte imponerat. Litenheten korrelerar nämligen inte automatisk med kvalitetsbegreppet utan kunskap, erfarenhet och utbildning väger tungt i sammanhanget. Och det märker vi tydligt när Oslo Håndverksdestilleri som blott existerat sedan 2015 hamnar i våra provningsglas. För skickligheten är på en mycket hög nivå och när det kommer till akvavit så är det redan ren och skär världsklass.

Detta är ett premiuminnehåll!

Logga in för att ta del av det.


Braksuccé för Poppels crowdfunding med teckningsgrad på 250%

Whisky och Bourbon Från 5 maj till 7 juni genomförde Poppels Bryggeri en…
14 Jun, 2019

Fira World Cucumber Day

Whisky och Bourbon Idag, den 14 juni firas World Cucumber Day. För att…
14 Jun, 2019

Insnöad på gin

Whisky och Bourbon Det råder en tydlig gintrend i Sverige. Antalet lokala destillerier…
13 Jun, 2019

Bolagets billigaste Barolo överraskar positivt!

Vin Barolo och billigt korrelerar av naturliga skäl sällan och när…
11 Jun, 2019

Grönstedts skapar nya mat- och dryckesupplevelser inför sommaren tillsammans med svenskarna

Whisky och Bourbon Halloumi var trendigast att lägga på grillen förra sommaren, och…
5 Jun, 2019

Henric Herbertsson från SK Mat & Människor vann Nordiska Mästerskapen i matlagning

Mat och Restaurang I lördags den 1 juni avgjordes Nordiska Mästerskapen i matlagning…
3 Jun, 2019

Symington Family Estates tillkännager 2017 som årgång för Vintage Port

Vin Skörden 2017 var rekordtidig med endast en tredjedel av volymen…
3 Jun, 2019

Högsta kvalitet från Europa: Label Rouge är den mest välkontrollerade kvalitetsmärkningen för kött

Mat och Restaurang Varifrån kommer köttet och hur är uppfödningsförhållandena för fåglarna –…
3 Jun, 2019
Artikelarkivet