Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Här är de fem första vinnarna i Jakten på guldbiljetterna!

Här är de fem första vinnarna i Jakten på guldbiljetterna!

av Christoffer Enquist

Jakten på guldbiljetterna har engagerat många chipsälskare och hittills har hälften av de glänsande guldbiljetterna dykt upp i chipspåsar runtom i Sverige. Här är de fem första vinnarna:

Estrella

Jonathan Manner, 30 år i Haninge (Stockholms län) var först ut och öppnade en påse Sourcream & Onion den 5/2 och gjorde ett guldigt fynd. Jonathan visste då inte ens om att tävlingen pågick när han köpte kampanjpåsen på Ica. Med sig till snacksfabrikeni Göteborg tar han en kompis.

Näst på tur var familjen Bentefour i Bromma (Stockholms län) som lördagen 8/2 hittade en guldbiljett i en påse Sourcream & Onion. De två barnen Edward och Leonie håller stolt upp biljetten framför kameran.

Tredje att hitta en guldbiljett blev familjen Wijkström i Hjo (Västra Götaland) som hällde upp en påse chips innan Melodifestivalen 15/2. “Vi blev jättechockade! Jag är superglad över att ha vunnit!” kommenterar dottern Thindra. Och lite tur var det allt säger mamma Denise: ”Vi hittade biljetten i en gul påse med vanliga saltade chips som vi köpte på Coop i Hjo och det var ju väldigt lyckligt eftersom att vi nästan alltid köper linschips mm i vanliga fall”.

Nästa biljett dök upp i Bureå (Västerbotten) hos Malin Öhgren, som också är vinnaren med längst resa till fabriken hittills. När hon hittade guldbiljetten i en påse Saltade Potatischips 16/2 tänkte hon ”Kan det här vara sant!?!…..En otrolig glädje och spänning likt ”Kalle och chokladfabriken-känsla”. Vi blev mycket förväntansfulla

Femma att hitta en guldbiljett blev Linda Eklund i Sölvesborg (Blekinge) 21/2. “Vi förberedde för lite fredagsmys och biljetten damp ner i chipsskålen. Först tänkte jag att det var någon reklam men min man tittade närmre och såg att det var en gulbiljett. Fredagsmyset blev genast lite glammigare!

Vilka blir det som hittar den kvarstående fem guldbiljetterna? Jakten fortsätter!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING