Hem Mat & Restaurang Jägarens kyckling & en halvflaska hederligt rödpang!

Jägarens kyckling & en halvflaska hederligt rödpang!

av Livets Goda

Pollo alla Cacciatora hör till Italiens mest välkända rätter och beroende på vart du är i landet så ändras receptet. I norra Italien är det oftast vitt vin som bas i såsen medan de södra delarna föredrar rött. Vissa använder kanin istället för kyckling och så blir rätten såklart hetare om du beger dig söderut. Vår variant håller sig till trakterna kring Toscana och den sköna sälta och syrligheten i rätten gör sig perfekt till en sann trotjänare på Systembolaget – Beaujolais Royal som vi här serverar ur halvflaska. Perfekt när vardagen ska lyxas till med ett glas till maten.

Recept

Detta är en låst Premiumartikel.

Logga in som Premiummedlem för att fortsätta läsa eller teckna Premium här

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING