Hem NyheterNyhet WB Skapa din egen drömöl

Skapa din egen drömöl

av Livets Goda

Kommer du ihåg Dugges Dream Beer-serie? Här har man chansen att få sitt drömöl bryggt hos Dugges, och nu är det dags för 2021 års upplaga. Så, fram med papper och penna (eller mobil i detta fall!), och ge Dugges era bästa drömmar.

  • Vi får ofta förslag på öl som vi bör brygga, och det är alltid lita extra roligt när det kommer från er i vårt Dugges-Community. Detta ger oss chansen att förvalta er kreativitet, samtidigt som vi får skapa något som någon av er har drömt om. Ett sätt att säga tack och att ge tillbaka. Vi väntar därför med spänning på vad som kommer bli årets Dream Beer, berättar man från Dugges håll

Så, vad behöver du göra?
Skriv ner ditt drömöl (det räcker att skriver ner vilka smaker du vill ha på ölet) och posta det på Instagram under hashtaggen #DuggesDreamBeer. Dugges kommer välja ut de tre mest spännande förslagen, och därefter hålls en veckolång omröstning där vinnarölet röstas fram av er i sociala medier. Ölet kommer att bryggas på Dugges Bryggeri och vinnarens namn och idé kommer givetvis att finnas på etiketten.

Tävlingen är öppen mellan 6 september – 20 september, 2021. Tänk på att kontot måste vara offentligt så att Dugges kan se bidraget under hashtaggen. Vinnaren kontaktas via Instagram när tävlingen är avslutad.

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING