Hem NyheterNyhet WB Äpple och kolsyrat vatten i nytt äktenskap med Yuzu och Ginger

Äpple och kolsyrat vatten i nytt äktenskap med Yuzu och Ginger

av Livets Goda

Nu kommer Mustly i en helt ny smak. Från vecka 18 finns smaken Yuzu/Ginger på Foodservice och blir därmed tillgänglig för landets hotell, caféer och restauranger. Nyheten kommer att rulla ut i andra kanaler efter hand.

“Intresset för goda alkoholfria alternativ på marknaden är en trend som verkar hålla i sig. Vi vet att många yngre idag väljer alkoholfria alternativ och de är lika viktiga i den målgruppen som den som är mitt i livet och bara vill förgylla vardagen med något friskt, gott och samtidig mer hälsosamt. Sedan lanseringen under våren 2022 har Mustly fått ett varmt mottagande, och vår nya smak kompletterar Mustly-familjen med en spännande kombination av syrlig yuzu och kryddig ingefära”, säger Peter Carlsson, VD Kullabygdens Musteri.

Nya smaken
Den nya smaken har en ton av äpple, som balanseras med en frisk syrlighet av yuzu ingefärans kryddiga sötma. Passar särskilt bra till asiatiska smaker, och fungerar också utmärkt till fisk- eller skaldjur. Även väl värd att provas i drinken för en syrlig upplevelse.

Vad är Mustly?
Mustly är en torr vuxen alkoholfri dryck för det dukade bordet, för väskan eller när det vankas festligheter. Gjord på en del äppelmust, en del kolsyrat vatten och rena smaker från naturen. Inget socker, inget sötningsmedel eller andra konstigheter. Den naturrena ingredienslistan i kombination med det låga kaloriinnehållet på 20 kcal och 4,5 g kolhydrater per 100 gram gör att man kan klassa den som en både en clean label och lågkaloriprodukt på naturlig väg.

Kopplingen till Kullamust?
Både Mustly och Kullamust tillverkas av Kullabygdens Musteri AB, äppelmusten i Mustly består följaktligen av Kullamust.

RELATERAD LÄSNING