Genomgång av Nacka Bryggeri: Nacka är inte bara närheten till centrala Stockholm, det är lika mycket innerskärgård och mellanskärgård där naturen ständigt är runt husknuten. Det har man genom åren utnyttjat väl och det finns en stark historia av bruk och industrier i kommunen där allt från krutkvarnar och mässingsbruk utnyttjat vattenkraften. Att anlägga ett bryggeri här känns således naturligt och det var precis vad Vlado Marusic, Holger Echarti och Thord Lindstein gjorde 2015 när man etablerade Nacka Bryggeri vid Saltsjö Pir. Livet Goda har provat genom det aktuella sortimentet av öl.
Nacka Bryggeri har en ett litet sortiment av Gin och akvavit. Den fullständiga artikeln hittar man i aktuella Whisky & Bourbon #59.

Genomgång av Nacka Bryggeri
Genomgång av Nacka Bryggeri
Hej, det här är en del av vår Premiumtjänst.
Logga in med ditt Premiumkonto för att fortsätta eller teckna Premium här