Hem NyheterNyhet WB Spendrups sponsrar SM – Gotlands Bryggeri sponsrar VM

Spendrups sponsrar SM – Gotlands Bryggeri sponsrar VM

av Livets Goda

Spendrups sponsrar SM: Spendrups är sedan länge stolt sponsor till SHL och Allsvenskan i fotboll. Från och med maj i år är Gotlands Bryggeri stolt sponsor till Kubb-VM.

Spendrups sponsrar SM

Spendrups sponsrar SM

I veckan blev det klart att Gotlands Bryggeri genom Wisby Lager Alkoholfri går in som huvudsponsor till Kubb-VM som traditionsenligt arrangeras på Gotland.

  • Jättekul och superviktigt för oss på Gotlands Bryggeri att stå upp för den gotländska idrotten och kulturen, säger Carl-Johan Stålhammar VD för Gotlands Bryggeri.

Kubb-VM som arrangerats sedan 1995, går i år av stapeln 3-5 augusti på Rone IP och arrangeras som vanligt av Rone GoIK.

  • Att stötta det gotländska närsamhället och vara en del av samhällsengagemanget här på ön är bra och viktigt för alla. Lag från 20 länder kommer hit. Det är ju fantastiskt, säger Carl-Johan Stålhammar.

Gotlands Bryggeri kommer självklart vara på plats 3-5 augusti och ta del av detta unika arrangemang.

Kubb är en underbar sommarsport både för världseliten och för oss glada amatörer säger Lina Strand, Produktchef på Gotlands Bryggeri. Kubb är lika självklart som grillning på många sommarmiddagar. Men tjafs om kubb-regler kan ju alla relatera till. Därför hjälper Wisby Lager Alkoholfri nu till att reda ut Kubb-reglerna en gång för alla.

Mindre pub, mera kubb med Wisby Lager Alkoholfri i sommar!

RELATERAD LÄSNING