Hem Mat & Restaurang Tom Sjöstedt på Lilla ego berättar om sina tankar kring 2017 års restaurangtrender

Tom Sjöstedt på Lilla ego berättar om sina tankar kring 2017 års restaurangtrender

av Livets Goda

“Årets kock-vinnaren Tom Sjöstedt är en av männen bakom Lilla Ego, restaurangen som gick från uppstickare till fullbokad toppkrog på nolltid. Tillsammans med Daniel Räms har han personligen lagt handen vid allt från inredning till de handskrivna menyerna. Idén att bjuda lyxmat till budget-pris blev en succé. Flera år efter öppnandet är kön till borden fortfarande lika lång som raden av hyllningsord från matsverige. Vilka trender har du sett under restaurangåret 2016? – Under 2016 har vi inte sett några trender alls. Det har inte hänt så mycket de senaste åren överhuvudtaget. Vilka trender kommer vi att se under 2017 när det gäller både restaurangkoncept och mat? – Jag hoppas att vi kommer att se ännu fler à la carte krogar med vassare mat. Färdiga menyer måste bort om gastronomin i detta land ska kunna utvecklas. Den nylagade maten är alltid godast. Restaurang Lilla Ego

RELATERAD LÄSNING