Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Fontana breddar brödhyllan

Fontana breddar brödhyllan

av Livets Goda

Fontana breddar brödhyllan: Nu lanserar familjeföretaget Fontana ännu ett brödkoncept som breddar sortimentet i brödhyllan. Tidigare har Fontana lanserat stenugnsbakad och färdiggräddad pizzabotten, vilket blev en storfavorit hos konsumenterna. Flatbread Naanita väntas bli en värdig uppföljare till pizzaasuccén. Precis som pizzan stämmer nyheten väl in i Fontanas matfilosofi ”det ska vara enkelt att dela det goda”.

Fontana breddar brödhyllan

Fotograf: Lina Adamo PR

Streetfood är inspirationskällan
Flatbread Naanita är som ett naanbröd, fast mindre och lite godare, och erbjuder ett nytt och roligare sätt att äta naanbröd på. Inspirationen är hämtad från streetfoodvärlden, där snabbt, enkelt och gott är ledorden.

“Vi ser framemot att bygga vidare på vårt pizzakoncept och samtidigt tillföra färg och energi i en ganska traditionell brödhylla, säger Corina Papadopoulou, vice vd och marknadsansvarig på Fontana Food. Med Flatbread Naanita fixar du enkelt streetfoodkänslan hemma. Några få ingredienser är allt som behövs för att skapa lite smarrig vardagslyx. Flatbread Naanita har ju sitt ursprung i det indiska köket, och där är det fullt av härliga smaker. Så vårt medskick till alla där ute är att öppna upp sin kreativitet och testa nya kombinationer och får in mer smak. Helt enkelt släppa loss fantasin lite och upptäcka nya smakupplevelser.

Ett bröd, perfekt till mycket
Flatbread Naanita är förgräddat och innehåller nigellafrön (svart kummin). Det är små svarta frön med stor smak som används på många håll i världen. De är vanligt förekommande i Indiska curryrätter och i bröd från Mellanöstern. Flatbread Naanita passar till så mycket mer än till bara indisk mat. Brödet är ett perfekt och annorlunda doppbröd som är utmärkt till soppor, olika grytor, röror eller varför inte toppa brödet med goda Medelhavsdelikatesser.

Fakta om Flatbread Naanita
Flatbread Naanita innehåller vetemjöl, rapsolja, surdeg, socker, jäst, salt, nigellafrön, bakhjälpmedel, (enzym), konserveringsmedel E292, mjölkbehandlingsmedel E300. Rekommenderat pris är 29.90 kr.

Produkten finns på ICA och Coop från v36.

RELATERAD LÄSNING