I mars lanserar Sigdal Bakeri fröknäcke med rosmarin – Gott för dig med rosmarin. Det är en unik sammansättning av frö och kärnor, hela 76%. Dessutom är fröknäcket Keto friendly.
Sedan 2012 har Sigdal Bakeri producerat gourmet knäckebröd i den lilla orten Prestfoss i Norge. Recepten är utvecklade i ortens kök och producerat hantverksmässigt. Fröknäckebrödet är baserat på frön, kärnor och fullkorn.
2015 startade Sigdal Bakeri att sälja sin fröknäcken i Sverige. Nu tar man ytterligare ett grepp på den svenska knäckebrödsmarknaden och lanserar fröknäcke med rosmarin – Gott för dig med Rosmarin.
Gott för dig med rosmarin innehåller följande:
Sesamfrön, solroskärnor, havregryn, linfrön, pumpakärnor, dinkelkli, grönsaksfiber, grovsalt samt rosmarin.
Rek. Pris 34:- kommer att säljas på ICA.