Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Nya Serie 6 köksmaskin från Bosch

Nya Serie 6 köksmaskin från Bosch

av Livets Goda

Med Bosch Serie 6 är torra bröd och misslyckanden i köket ett minne blott. Den avancerade tekniken och precisionen ger perfekta resultat varje gång, för att fler ska kunna bjuda på läckra bakverk utan stress eller gissningsarbete. Med Serie 6 blir bakningen enkel, oavsett om det är för vardagliga äventyr eller speciella tillfällen.

Med Serie 6 introducerar Bosch en innovativ nyhet inom köksteknik som kombinerar sju sensorstyrda program, unik 3D-mixningsteknologi och en integrerad precisionsvåg. Köksmaskinen är utformad för att lyfta bakningsprocessen till nya höjder genom sensorstyrda program som känner av när degen är färdig knådad eller när kaksmeten uppnått rätt konsistens. Man slipper oro och tveksamheter och kan i stället fokusera på andra steg i bakprocessen eller hålla köket rent medan köksmaskinen gör jobbet.

Den unika 3D PlanetaryMixing rörelsen i maskinarmen är utformad för att fånga upp ingredienserna från botten av skålen och garantera en jämn och grundlig blandning av ingredienserna. Rörelsen efterliknar effekten av handknådning. Tillsammans med den kraftfulla 1600-wattmotorn och en generös skål på 5,5 liter blir Serie 6 Köksmaskin en pålitlig partner för både vardagliga bakprojekt och mer ambitiösa bakutmaningar. Den inbyggda vågen möjliggör exakt vägning med 1-grams precision både i skålen och ovanpå köksmaskin. Precisionen är ytterligare ett steg i receptet för att lyckas med bakningen varje gång.

  • Ambitionen med Serie 6 köksmaskin var att skapa en produkt som verkligen passar den nordiska konsumenten som gillar att baka bröd. Genom att kombinera avancerad teknologi med praktisk design och funktion har vi skapat en köksmaskin som klarar av att hantera även de mest krävande degarna och som är tillräckligt hållbar för att vara en del av familjen under lång tid framöver, säger Johan Stendin, Nordic Category Manager Food Prep på Bosch.

Specifikationer för Bosch Serie 6 Köksmaskin:

  • Kraftfull 1600-watts motor för topprestanda.
  • Kan hantera upp till 3,5 kilo deg i den 5,5 liter stora skålen.
  • Sju sensorstyrda program för perfekta resultat
  • Integrerad våg för exakta mått, direkt i skålen eller ovanpå armen.
  • Innovativ 3D-mixer som efterliknar handknådning som effektivt blandar och fångar upp alla ingredienser.

Bosch Serie 6 Köksmaskin finns tillgänglig på Power för 6 999 SEK.

 

RELATERAD LÄSNING