Hem Vinvärlden Ur arkivet: Kloster Eberbach – 3 sekel – 1 vingård – 1 druva – 202 viner

Ur arkivet: Kloster Eberbach – 3 sekel – 1 vingård – 1 druva – 202 viner

av Livets Goda

””” En regntung onsdagsmorgon, ja eller natt är det väl fortfarande när klockan visar 04:12 då jag stiger upp. Tar fakirexpressen från Stockholm till Frankfurt. Min chaufför Rudolf tar mig susande med tysk punktlighet och precision de få milen från flygplatsen till mitt slutmål, Kloster Eberbach, i dalsänkan vid floden Eberbach. Här skall jag de närmaste tre dagarna få mig en ordentlig historielektion – 202 viner som spann över 76 årgångar mellan 1889-2012. ”” Ladda ner &#39Kloster Eberbach – 3 sekel – 1 vingård – 1 druva – 202 viner&#39 här >> Relaterade artiklar: Inspiration X 2 tillsammans med Kloster Eberbach Riesling Spätlese Provning med Kloster Eberbach

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING