Hem NyheterNyhet Mat & Restaurang Det har blivit inne att laga mat ute

Det har blivit inne att laga mat ute

av Livets Goda

När sommaren står på ingång och grillen flyttar ut, varför inte flytta ut hela köket? Möjligheten att stå ute i trädgården och laga mat samtidigt som man njuter av det fina vädret är något många längtar efter när vintern dragit förbi. Att tillaga maten från början till slut under en bar sommarhimmel gör matupplevelsen mer speciell.

Som läsare får ni just nu 10% rabatt på valfritt utekök från Myoutdoorkitchen.se, använd koden LVG10 som gäller till och med 5 juli 2020. Investera i ett utekök så blir kvällarna på uteplatsen plötsligt mer njutningsbara!

Utekök har blivit mer populärt under de senaste åren just för att det är en riktig stämningshöjare. Möjligheten att tillaga mat utomhus väcker sinnen och kreativiteten till liv vilket får maten att smaka bättre.

Istället för att förbereda maten inomhus för att sedan bära ut allt kan hela måltiden tillagas utomhus på utekök med rymliga bänkytor, kyl, grill och vask. Tillagning via gas och kol kan kombineras så att varje komponent i rätten får möjlighet att framhävas och paletten av smaker kommer fram. En gedigen gjutjärnshäll erbjuder mängder med möjligheter där säsongens första färskpotatis kan smörstekas, woken med späda grönsaker inrättas eller efterrättspannkakor tillagas.

Ett utekök ger möjligheten att både njuta av matlagningen utomhus och socialisera sig med familj och gäster i trädgården utan att behöva kompromissa. En investering ur ett både matlagning- och socialt perspektiv som blir lätt sommarens samlingsplats för familj och vänner.

Myoutdoorkitchen.se specialiserar sig på utekök med möjlighet att välja färdiga modulpaket eller skräddarsy en lösning som passar just din uteplats. På deras webbshop kan man komma i kontakt med dom där de mer än gärna hjälper till att hitta rätt utekök. Vid önskemål ritar de även en lösning i 3D!

image_pdfLadda ner artikeln som PDFimage_printSkriv ut artikeln

RELATERAD LÄSNING